info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Zaal Aphrodite huren

Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer

De mogelijkheden in zaal Aphrodite

  • Lunches & diners tot 48 personen
  • Borrels en recepties tot 50 personen
  • Bedrijfsfeest tot 40 personen
  • Presentaties in theateropstelling tot 50 personen
  • Presentaties in cabaretopstelling tot 25 personen
  • Vergadering in U-vorm opstelling tot 20 personen
  • Vergadering of diner in carré opstelling tot 24 personen
  • Vergadering in blok opstelling vanaf 4 personen

Kosten Zaal Aphrodite huren

Vergaderen:

1 dagdeel: € 127,50 (excl. btw)
2 dagdelen: € 191,25 (excl. btw)
3 dagdelen: € 235,00 (excl. btw)

Eén dagdeel is van 08.00 uur t/m 12.00 uur, van 13.00 uur t/m 18.00 uur of van 19.00 uur t/m 24.00 uur. Voor alle arrangementen geldt dat deze reeds inclusief zaalhuur zijn.

Vraag hier een offerte op maat aan

Kleine zaal huren voor borrels, diners en vergaderingen in Zoetermeer

De zaal Aphrodite is een mooie lichte en ruime zaal voor kleine en grote gezelschappen. De zaal is 75 m2 groot en kan middels de verschuifbare wanden kleiner gemaakt worden tot 50 m2, maar zeker ook groter. Naast feesten en partijen is de zaal ook geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. De zaal beschikt over eigen audio visuele apparatuur.

"De zaal is in te richten voor zowel kleine als grote groepen."

Zaal Aphrodite voor kleine en grote gezelschappen

De zaal Aphrodite is uitstekend geschikt voor zakelijke diners en buffetten voor kleinere gezelschappen. Intiem en knus mede dankzij de sfeervolle decoratie en LED verlichting langs de witte wanden welke in alle beschikbare kleuren de zaal iedere keer weer een andere sfeer geven. Wilt u een zaal huren voor grote gezelschappen dan kan de zaal worden gekoppeld aan één van onze grote aanliggende zalen. Alle zalen zijn middels verschuifbare geluidsdichte wanden aan elkaar te koppelen en dus te vergroten naar keuze. 


"Aphrodite is een godin van zeer grote betekenis in de Griekse mythologie. Ze is de godin van onder andere de liefde, de schoonheid, de seksualiteit en de vruchtbaarheid. Sommigen beschouwen haar ook als de godin van het evenwicht. Ze is uit Fenicië naar de Grieken gekomen, maar die hebben haar wezen naar hun aanleg en behoeften zo hervormd, dat zij een echt Griekse godin is geworden."


Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact