06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

2B-Married Bruidsbeurs Zoetermeer

Dé trouwbeurs in Zoetermeer | Zuid-Holland

Impressie van de 2B-Married Bruidsbeurs

Video geproduceerd door JB filmproducties

Datum & tijd

Zondag 20 september 2020 van 11:00 tot 16:00 uur

Gratis entree

De entree van deze unieke bruidsbeurs is GRATIS!

Locatie beurs

Dr. J.W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Programma

  • 11.00 uur - Start beurs
  • 11.15 uur - Live bruiloft
  • 12.30 uur -  Bruidsshow
  • 14.00 uur - Live bruiloft
  • 16.00 uur - Einde beurs

Ervaar de sfeer en kom inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft!

De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld van Zoetermeer en omstreken. Bezoekers kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden. Naast het bruidstaart proeven en proosten op het bruidspaar kunnen de bezoekers uiteraard ook hun hart ophalen aan de verschillende stands. Of je nu pas net begint met het plannen van de grote dag of juist bezig zijn met die laatste puntjes op de i, met een grote diversiteit in aanbieders en trouwexperts is er volop informatie en inspiratie te vinden!

Bruidsshow komt naar Zoetermeer!

Lovely WeddingsDaarnaast wordt de 2B-Married Bruidsbeurs komend jaar ook uitgebreid met een gezellige bruidsshow, welke wordt verzorgd  door Lovely Weddings. Zij showen de mooiste jurken uit hun bruidsboetiek en delen graag hun passie voor het laten stralen van bruidsparen! Om 12:30 uur zetten de modellen hun beste beentje voor om de prachtige creaties zo goed mogelijk te laten zien aan de bruidjes en bruidegoms in spé.

Dé trouwbeurs die een echte bruiloft nabootst

Gedurende deze dag kunnen de bezoekers ook meelopen met een prachtig nagebootste bruiloft. Van de aankomst in een prachtige trouwauto en trouwceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart en de spetterende feestavond met DJ. In een van de sfeervolle private dining rooms wordt zelfs een prachtig huwelijksdiner gepresenteerd! Je ervaart de sfeer van de trouwlocatie en doet live inspiratie op voor het vormgeven van de dag van jullie dromen!

"Kom inspiratie opdoen tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs"

Video geproduceerd door JB filmproducties

Kom de sfeer (en bruidstaart!) proeven

Er zullen een aantal organisaties op de trouwbeurs aanwezig zijn die alles te maken hebben met jullie trouwdag en jullie daar ook alles over kunnen vertellen. Een perfecte invulling voor een leuke dag met uitzicht op het aankomend huwelijk! Kom ook de sfeer (en de bruidstaart!) proeven op de stijlvolle trouwlocatie van 2B-Home Event Centre.

De trouwlocatie op een andere dag bezichtigen?

Heb je geen tijd op 20 september, maar wil je wel graag de locatie komen bekijken? Geen paniek! Breng een bezoekje aan de open dagen of maak een persoonlijke afspraak met onze afdeling sales!

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Yes! Wij zijn weer open vanaf 1 juni 2020*

Boek nu risicoloos bij 2B-Home Event Centre uw event!
Vergaderen en meer op 1,5 meter afstand! Tot snel!
*Uiteraard werken wij conform de door de overheid opgestelde Corona maatregelen.

Bekijk meer

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact