079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

2B-Married Bruidsbeurs Zoetermeer

Dé trouwbeurs in Zoetermeer | Zuid-Holland

Datum & tijd

Zondag 23 september 2018 van 11:00 tot 16:00 uur

Gratis entree

De entree van deze unieke bruidsbeurs is GRATIS!

Locatie beurs

Dr. J.W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Programma

Het programma start om 11.00 uur en is natuurlijk inclusief een club enthousiaste standhouders. De details onthullen we later!

Bekijk hier het programma

Ervaar de sfeer en kom inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft!

De 2B-Married Bruidsbeurs is een unieke kans om samen met je aanstaande, je ceremoniemeester, vriend(inn)en en/of familie een ‘sneak preview’ van jullie echte bruiloft te gaan beleven. Van de trouwceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart. Je ervaart de sfeer van de trouwlocatie en doet live inspiratie op voor het vormgeven van de dag van jullie dromen!

Dé trouwbeurs die een echte bruiloft nabootst

Gedurende deze dag kunnen de bezoekers ook meelopen met een prachtig nagebootste bruiloft. Van de aankomst in een prachtige trouwauto tot de spetterende feestavond met DJ. In een van de sfeervolle private dining rooms wordt zelfs een prachtig huwelijksdiner gepresenteerd, kom ook inspiratie opdoen!

"Kom inspiratie opdoen tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs"

Kom de sfeer (en bruidstaart!) proeven

Er zullen een aantal organisaties op de trouwbeurs aanwezig zijn die alles te maken hebben met jullie trouwdag en jullie daar ook alles over kunnen vertellen. Een perfecte invulling voor een leuke dag met uitzicht op het aankomend huwelijk! Kom ook de sfeer (en de bruidstaart!) proeven op de stijlvolle trouwlocatie van 2B-Home Event Centre.

De trouwlocatie op een andere dag bezichtigen?

Heb je geen tijd op 23 september, maar wil je wel graag de locatie komen bekijken? Geen paniek! Breng een bezoekje aan de open dagen of maak een persoonlijke afspraak met onze afdeling sales!

Impressie van de 2B-Married Bruidsbeurs

Video geproduceerd door jbfilmproducties

MEER OVER DE 2B-MARRIED BRUIDSBEURS

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *
Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!