079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

2B-Married Bruidsbeurs Zoetermeer

Dé trouwbeurs in Zoetermeer | Zuid-Holland

Datum & tijd

  • 22 januari 2017 van 11.00 tot 16.00 uur

Gratis entree

  • De entree van deze bijzondere bruidsbeurs is GRATIS!

Locatie beurs

  • Dr. J.W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Ervaar de sfeer en kom inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft!

De 2B-Married Bruidsbeurs is in een trouwbeurs in Zoetermeer met een compleet nieuwe insteek! Dit is absoluut een unieke kans om samen met je aanstaande, je ceremoniemeester, vriend(inn)en en/of familie een ‘sneak preview’ van jullie echte bruiloft te gaan beleven. Van de trouwceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart. Je ervaart de sfeer van de trouwlocatie en doet live inspiratie op voor het vormgeven van de dag van jullie dromen!

Dé trouwbeurs die een echte bruiloft nabootst

Tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs wordt er in 2B-Home Event Centre de hele dag een bruiloft van A tot Z nagebootst. In onze romantische trouwzaal beleef je diverse malen per dag een trouwceremonie, uitgevoerd door een echt bruidspaar. Jullie ervaren de romantiek en bedenken hoe jullie hier zelf willen gaan staan.

"Kom inspiratie opdoen tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs"

Verder presenteren wij tijdens de trouwbeurs in één van onze sfeervolle private dining rooms, een prachtig huwelijksdiner. Daarna kunnen jullie direct door naar de feestzalen waar fantastische DJ’s aan het draaien zullen zijn. Zo kun je samen kijken op welke wijze jullie feestavond ingevuld kan gaan worden (en er mag natuurlijk gedanst worden!).

De bruidsbeurs die jullie gaat verrassen!

Tot slot zullen er een aantal organisaties op de trouwbeurs aanwezig zijn die alles te maken hebben met jullie trouwdag en jullie daar ook alles over kunnen vertellen. Kortom, wij bieden jullie de bruidsbeurs waarbij je echt verrast zult gaan worden! Volledig verzorgd door 2B-Home Event Centre. Reserveer de datum alvast in jullie agenda en kom langs naar de 2B-Married Bruidsbeurs in Zoetermeer!

De trouwlocatie op een andere dag bezichtigen?

Geen probleem, bezoek dan de open dagen of maak een persoonlijke afspraak met onze afdeling sales!

MEER OVER DE 2B-MARRIED BRUIDSBEURS

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *
Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!